LEPI MIĆA OTKRIO KOLIKI MU JE HONORAR U ZADRUZI: Ponizio Dalilu i ostale takmičare- OVO JE JEDINA ISTINA

Dugogodišnji učesnik “Zadruge”, Lepi Mića polako se sprema za ponovni ulazak u Belu kuću. Iako mnogi misle da je od rijalitija uzeo ogroman novac, on tvrdi da na imanju u Šimanovcima boravi za male pare.

– Spremam se fizički i psihički za novu sezonu. Idem na bazen, u šetnju, sređujem neke porodične stvari. Kod kuće sedim sa suprugom, pričamo. Moram još ovu sezonu da izguram, pa ćemo videti šta dalje”.

Mića je otkrio koliko novca zarađuje učešćem u “Zadruzi”.

– Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne – kaže za Svet.

Leave a Reply