HARALA 90-TIH, A SADA ČISTI ŠTALU: Udala se i otišla na SELO, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Ivana Banfić, pjevačica čiji su glas obožavali svi iz regiona, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura. Na vrhuncu karijere bila je tokom devedesetih, kao neprikosnoveni izvođač dens scene, a onda je porok uzeo pod svoje.

Dok je na poslovnom planu nizala uspjeh ua uspjehom, u privatnom životu doživjela je velika razočarenja. Kako bi ih prebrodila i nastavila dalje, utjehu je potražila u al*oholu.

Naime, Ivana je u braku bila 12 godina sa Robertom Magićem, ali uslijedio je razvod. S tom činjenicom dugo nije mogla da se pomiri. Postajala je svjesna da je al*ohol sve više uzima pod svoje i 2005. godine se prijavljuje na klinku za odvikavanje. Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla da donese, jer je uspjela da prebrodi taj težak period.

I ne samo to. Ponovo je zavoljela, ističući da je sreću pronašla u svom dugogodišnjem partenru Krunu Ladišiću. Vjenčali su se u tajnosti, jer nisu željeli da taj dan budu okruženi medijima. Potom su uslijedile najradosnije vijesti za Ivanu – ostala je u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se osstvari u ulozi majke, međutim, došlo je do spontanog pobačaja.

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pješačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila svijeću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

1105223-ivana-banfic-ff

Naglašava da je cijelu drugu trudnoću provela u strahu, ali da je imala veliku podršku supruga.

-Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom dar – rekla je pjevačica.

I dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, a izgleda da ne namjera da se vrati muzičkoj profesiji u potpunosti.

Svoj mir sa suprugom pornašla je u mjestu koje se nalazi 11 km od Petrinje – Staroj Drenčini, gdje se par prije nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života.

2714249-ivana-banfic-ff

Željeli smo kao porodica promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je prije nekoliko godina za hrvatske medije.

I uz to dodala da se susrela sa mnogim novim iskustvima, otkako je započela drugačiji način života.

-Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lijepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva. Sve je to zabavno i novo – kaže muzička umjetnica.

Ivana često na svom Instagram nalogu dijeli fotografije, a na njima se vidi da je njen dan prilično ispunjen seoskim poslovima, koji je, kako kaže, mnogo opuštaju i ispunjavaju.

Kurir/ Stil

Leave a Reply