VELIKO SLAVLJE U KUĆI ROKVIĆA: Marinkov sin saznao POL drugog DJETETA

Prelijepo

Sin Marinka Rokvića, Marko Rokvić saznao je pol bebe, a sa suprugom Sarom Rokvić je na Instagram profilu podijelio sa pratiocima da će se drugi put ostvariti kao roditelji.

Sara je u opisu video snimka u kom su prikazali kako su saznali za pol, objasnila i napisala da im se napokon ostvarila želja, koju su dugo željeli, a to je da dobiju djevojčicu.

– Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali djevojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima – započela je Sara.

snimak-ekrana-2022-08-04-094958

– Pored prvih najvažnijih vijesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lijepe sporedne stvari koje smo željeli da podijelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama.

– Cijeli video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smijeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isječke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći – porodica – napisala je Sara.

Leave a Reply