Za Jose Armandom iz Esmeralde uzdisale su žene: DANAS IMA 55 GODINA, EVO KAKO IZGLEDA – past ćete sa stolice! (FOTO)

edna od omiljenih latinoameričkih sapunica 90-ih godina zasigurno je bila ‘Esmeralda’. Mnoge žene suosjećale su se s glavnom glumicom Leticijom Calderon, ali isto toliko su i uzdisale za Fernandom Colungom (55).

Meksički glumac postao je poznat široj javnosti 1997. zahvaljujući ulozi naočitog doktora Josea Armanda u telenoveli ‘Esmeralda’.

Od tada su prošle 24 godine, a glumac i dalje kotira kao jedan od najvećih šarmera u Meksiku, jer sa 55 godina izgleda odlično. Fizički se i nije nešto puno promijenio.

“Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele”, rekao je svojedobno Colunga.

Zavodnik Fernando pojavio se i u nizu drugih sapunica među kojima su ‘Zlobnica’, ‘Marimar’, ‘Zagrli me čvrsto’ i ‘Strast i moć’, ali, nijedna mu nije donijela publicitet kao ‘Esmeralda’.

Tajna njegovog uspjeha je kako kaže u tri stvari, a to su odgovornost, profesionalnost i točnost.

Iako su žene uzdisale za njim, meksički glumac nikada nije bio u braku, a svoj ljubavni život dobro skriva od očiju javnosti.

Colunga se prije nego je zaronio u glumačke vode, školovao za građevinara, prodavao je vozila, radio kao šanker, a okušao se i s poslom u željezariji.

Prošle godine je prolazio kroz težak period života jer mu je u septembru preminuo otac koji se dugo vremena borio s rakom debelog crijeva, piše 24sata.hr.

Dodatnu mu je otežalo i to što zbog pandemije koronavirusa on, a ni ostali članovi porodice nisu mogli biti s njim u bolnici.

Leave a Reply