“MAJA MARINKOVIĆ ĆE BITI PRIVEDENA”: Izjava Jovane Jeremić nakon što je 4 sata davala iskaz policiji

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. novembar gdje je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija prijetnje. Uz nju je sve vrijeme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u policijskoj stanici.

“Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni”, rekla je voditeljka poslije izlaska iz policijske stanice.

Podsjetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lijepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htjela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, djevojko, kraj – navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, uslijedile su prijetnje: – Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocjepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamijenićeš ga ku**em za cijeliživot. Cijeli život ćeš da pušiš ku**. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smije ti se cijela scena – navedeno je.

Nakon toga na njenu adresu je stiglo i još poruka koje lede krv u žilama.

(kurir.rs)

Leave a Reply