VELIKO SLAVLJE – ANA BEKUTA ŽENI SINA: Čekajte da vidite kako izgleda snajka

Igor Polić vjerio se sa lijepom Nišlijkom.

Kao po pravilu, što manje neko govori o svom privatnom životu, javnost utoliko više želi da zna svaki detalj o njemu. Posebno su intrigantne intimne priče o ljubavima, svađama i skandalima. Ukoliko skandala i pikanterija nema, često budu iskonstruisani, a sve zarad znatiželjne javnosti koja tako dobija priliku da uz kaficu čita i komentariše o svemu i svačemu, vjerovatno se tješeći time kako eto, i drugi, tj. slavni i imućni, imaju probleme kao i svi ljudi.

Slična situacija je i sa sinom Ane Bekute, Igorom Polićem. Iako već godinama uspješno odoljeva pritisku da bude “slavan i popularan”, mnogi žele da znaju kakav je zaista njegov odnos s majkom. Svojevremeno je posebnu pažnju privukla vijest da se pjevačica protivila odluci sina da se razvede od prve supruge, i sama svjesna koliko je važno održati porodicu na okupu.

Navodno je učinila sve što je mogla da se njen nasljednik i snaja pomire. Navodilo se da se Igorova tadašnja supruga i Ana izuzetno poštuju i da su jedna uz drugu u svakoj situaciji.

igor-polic-devojka-02

Foto:Instagram

Da je Igor ipak okončao brak i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša. Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je riječ o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

“Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obje porodice su sjajno prihvatile vijest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin sretan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca.”, rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za “Lepu I srećnu” i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj djeci, Branku i Sonji, svjedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

igor-polic-ana-bekuta-sin

Foto:Printscren

“Igor i Tamara su se vjerili, a svadbu planiraju sljedeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma voljela, ali i cijela njena porodica veoma poštovala”.

Tamara je prva djevojka koju je Igor predstavio nasljednicima, a oni su podržali negovu sreću”, zaključio je izvor.

Inače, Igor Polić iz prvog braka ima sina Branka od 25 godina i kćerku Sonju koja je tri godine mlađa.

Leave a Reply