DIREKTNO IZ VETERNIKA! POGLEDAJTE KAKO SE ALEKS UKLOPILA U FAMILIJU DRAGOJEVIĆ: Dejan objavio video

Ovo je jedva čekao da podijeli sa svima!

Dejan Dragojević danas je na platformi “jutjub” objavio sve detalje prve pojsete Veterniku, Aleksandre Nikolić i obijelodanio kako je izgledalo njeno upoznavanje sa porodicom Dragojević.

Nakon što su Dejan i Aleks proveli dan u Beogradu, uveče su se zaputili u Veternik u njegovu porodičnu kući. Njegova ljepša polovina prvu noć je upoznala Mungosa, a iako su svi sprekulisali kakav će biti njen odnos sa Biljanom Dragojević, na snimku se vidi da se njih dvije igraju sa macom i uživaju u zajednočkom vremenu.

3101645-screenshot-6-ff

Već sljedećeg jutra Dejan i Aleks su popili prvu jutarnju kafu, sa mama Biljom, a društvo im je ponovo pravilo mače. Već je svima poznato da su mačke bile zaštitni znak ovog para, a otkako su stupili u vezu kroz Bijelu kuću se stalno čulo mjaukanje.

3101643-screenshot-5-ff

Njim se pridružio i David Dragojević, a posebnpo emotivan trenutak koji je Dejan podijelio sa svojim fanovima bio je kad je Aleks upoznala njegovu baku, koju su jako često spominjali u razgovorima, a Dejan je stalno isticao da jedva čeka da pojede supu koju ona sprema.

Ali to nije bilo sve, Aleksandra se upoznala i sa Dejanovom sestrom Suzanom, koja ju je srdačno dočekala i zagrlila, a onda je uslijedio i porodični ručak.

3101651-screenshot-10-ff

Oni su se okupili za trpezarijskim stolom i svi zajedno uživali u ukusnom obroku, a po ovim kadrovima možemo da primijetimo da se Aleks odlično uklopila u porodicu Dragojević i da su je vrlo rado dočekali i prihvatili.

Aleks je nešto kasnije pokazala da je spremna da bude domaćica, pa je kao prava snajka oprala sudove, što je Dejan rado snimio i podijelio na svom kanalu.

Pred sam kraj ovog snimka pojavio se i Dejanov otac Goran Dragojević, koji takođe pokazao da je oduševljen novom snajkom i Dejanovim izborom, pa je čak Aleks dobila i poljubac u obraz od svog budećeg svekra.

Leave a Reply