“NISAM SE RAZVELA”, Dalila se iznenada oglasila i poslala poruku Dejanu: “Izrazio je želju da mu…”

-Ja nisam neko ko će da se bavi raspodjelom i da se ganjamo.

Ono što je zahtjevao, autombil, to će biti dostavljeno, ništa više me ne interesuje – rekla je Dalila

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević progovorila je o povratku u Šepak, razvodu sa Dejanom Dragojević kao o i podjeli imovine.

Naime, Dalila je gostovala u emisiji “Zadruga, narod pita” i otkrila šta će uraditi sa Dejanovim stvarima kad se vrati u Šepak i da li će uspijeti da da proboli uspomene.

– Koliko sam čula izrazio je želju da mu ne treba ništa. Ja ću da spakujem to i stavim u automobil koji ću da mu vratim. Sve što je njegovo izaćiće iz te kuće, a to će biti za par dana.
Nakon jedne od svađa tokom rijalitija Dalila je zapalila igračke koje su imale veze sa Dejanom, te je on posle izjavio da se ona bavi vradžbinama kao i da bi Aleksandra trebalo da priprazni gdje ostavlja svoju kosu.

Kad bacimo u smeće, neko se pronađe da izvadi i odnese u zalaganicu, zato sam ih spalila. Znate kako su moje igrečke bile pobacane, zalivane, pa prane. Ja da se bavim vradžbinama, ne bih izabrala da mi život bude ovakav, nego bih izabrala da mi život bude sjajan. Ima ljudi koji vjeruju u gluposti – rekla je Dalila, a onda otkrila da još uvijek nije zavnično razvedna.

1657522681443-zadruga-finale-2022-foto-kobra-207-830x0

Foto: Kobra

– Nisam dobila rješenje. Preko Pink.rs sam saznala da smo potpisali zahtjeve, ali da rješenje nisam dobila. Očigledno je da nisam razvedena – govorila je ona.

Dragojevićka je progovorila i o podjeli imovine, te istakla da je to ne zanima i da će Dejanu automobil koji je tražio biti dostavljen.

– Ne, mene to ne zanima, njegovo je njegovo. Ja nisam neko ko će da se bavi raspodjelom i da se ganjamo. Ono što je zahtjevao, autombil, to će biti dostavljeno, ništa više me ne interesuje – pirčala je Dragojevićka.

1657522241424-zadruga-finale-2022-foto-kobra-193-830x0

Foto: Kobra

Za sam kraj Dalila je otkrila i da li će joj biti teško da otključa vrata kuće.

– Vjerovatno, srešću oca, ali neću tu da se zadržavam. Neću da boravim tu, ne da ne mogu sama, ali sve što se dešava me veže za Beograd. Vratiću se ovdje, a kuća kao kuća ostaje – završila je Dalila.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply