UNUKA ANE BEKUTE SVAKI DAN S NJOM IDE NA POSAO – NE ODVAJA SE OD NJE: Ona je moja desna ruka, evo kako izgleda

Ana Bekuta je u mladosti dijete dobila u vanbračnoj zajednici. Nije imala izbora i sina je morala da ostavi u domu za nezbrinutu djecu, a on je danas roditelj dvoje djece. Upoznajte Sonju, na koju je Ana ponosna.

Pjevačica Ana Bekuta dobila je rano unuke u 39. godini i ponosna je baka Sonji i Branku.

Oni su joj bili velika podrška u najtežim trenucima kada je krajem prošle godine ostala bez partnera Milutina Mrkonjića.

Folk diva je uviijek isticala koliko voli svoje unuke i da joj najviše pomažu, a poznato je da je i Milutin Mrkonjić bio njima posvećen, budući da nije imao svoju decu.

– Moram da priznam da mi je Sonja desna ruka, već je stasala devojka, Branko takođe ide u kupovinu, sluša. Dobri su mi – govorila je Ana za medije.

Kako mediji pišu, Branko je postao Anin menadžer, a tu funkciju je dosada obavljao njen sin Igor, a lijepa Sonja je sarađivala sa Anom tokom pripreme kandidata u “Zvezdama Granda”. Redovno šminka kandidate u ovom muzičkom takmičenju, a često i svoju baku uljepšava.

– Ana je oduvijek jako vodila računa o unucima i snahi, naravno i o sinu Igoru. Pružala im je svu udobnost i obezbijedila dom, čak i u jednom kratkom periodu kada je Igorov brak dospio u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom djetetu okrenula leđa samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti, što se i desilo, rekao je izvor za Svet i dodao:

– I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu ljepoticu, bila je dio Aninog tima za pripremu kandidata u “Zvezdama granda”. Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobjednika.

284817-sonja-polic-2-ff

Unuka Ane Bekute ima 22 godine i iako su mnogi očekivali da će krenuti bakinim stopama i zakoračiti u muzički svijet, nju je srce odvelo na drugu stranu. Ona je upisala psihologiju i završila kurs šminkanja.

284819-sonja-polic-3-ff-1

Lijepa Sonja je izrasla u pravu ljepoticu, što se može vidjeti i na njenom Instagram profilu, a neki korisnici komentarišu da veoma liči na baku.

Podsjetimo, Ana je rodila sina Igora Polića u vanbračnoj vezi kada je imala samo 17 godina i bila gimnazijalka.

Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Tada je bila prinuđena da svog nasljednika nakon rođenja ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

(Stil.Kurir.rs)

Leave a Reply