SVI JE ZNATE KAO BILJANU JEVTIĆ, A EVO ŠTA JOJ PIŠE U DOKUMENTIMA: Ovo malo ko zna

Biljana Jevtić otkrila da je uzela prezime Ilić iako je malo ko to znao, a to je učinila samo zbog oca njenog supruga Ace Ilića.

Biljana Jevtić nakon 33 godine braka sa Acom Ilićem otkrila da je uzela njegovo prezime iako se i dalje predstavlja svojim i to samo zbog njegovog oca Bogoljuba koji je izuzetno poštovao, a po njenim riječima bio i divan čovjek, a to mu je ujedno bila i najveća želja.

Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pjevač ili pjevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko vjenčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje – rekla je Biljana.

Svadba je bila u Gornjem Milanovcu, odakle je Aca rodom, a vjeridba u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša. Naravno, uz poštovanje tradicije tog kraja. Kuma na vjenčanju bila je Suzana Mančić.

Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovjek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smijeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” – ispričala je pjevačica.

(express/alo)

Leave a Reply