SJEĆATE LI SE MARINE, “MAJKE ŠESTERO DJECE”: Evo kako danas izgleda, TOTALNO SE PROMIJENILA

Marina Dančo poznatija kao “majka šestoro djece” dobila je veliku popularnost nakon učešća u emisiji “Brak na neviđeno”, a danas bi je rijetko ko prepoznao.

Nju je javnost zapazila u emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u rijalitiju “Zadruga” gdje je ispričala svoju životnu priču.

Naime, ona je u rijaliti ušla trudna sa namerom da se porodi tokom takmičenja, ali to se nije dogodilo. U Zadruzi se mnogo spekulisao ko je otac djeteta, međutim Marija nije željela da komentariše tadašnje navode, ali je otkrila do tada nepoznate detalje.

3057399-screenshot-117-ff

– Ja sam se prije pet godina razvela, poslije sam imala vezu i zašto bih ja pričala o ličnosti koja nije javna i koja to ne želi? U vezi smo već tri godine. On je budući ponosni tata. Odlično su ga djeca prihvatila, tako se i zadržao pored mene – rekla je ona u rijalitiju.

– Ja sam htejla da ta epizoda ispadne iz forme, da gledoci dobiju priču, a akteri prepoznatljivost. Mladoženju iz emisije sam poznavala od ranije, zato se moj partner nije ljutio – pričala je jednom prilikom Marina o emisiji gdje je bila mlada.

3057397-screenshot-116-ff

Majka sada već sedmoro djece promijenila je svoj fizički izgled, pa mnogi komentarišu da izgleda mlađe nego ikada.

(kurir.rs)

Leave a Reply