“NEĆU IM DATI NI EURO, KASNO SAM SAZNAO 1 STVAR”: Tomović na suđenju sa Pink televizijom, OTKRIO Š0K DETALJ IZ UGOVORA

Danas je zakazano ročište

Bivši zadrugar Vladimir Tomović povukao se iz rijaliti svijeta, ali se i dalje sudi sa Pink televizijom zbog toga što su ga diskvalifikovali kada je štrajkovao glađu.

Kako je Vlada naveo, produkcija je od prvog dana prekršila važnu stavku ugovora, zbog čega misli da će pobijediti na sudu, a suđenje je zakazano za danas.

– Zanima me samo jedna stvar trenutno, a to je da pobijedim Pink na sudu. Ja sam definitivno neko ko mora da ih pobijedi, jer ono što sam ja uradio one godine je samo 1% onoga što dopuštaju da se radi ove godine. Moj pravni tim radi na tome. Sto posto sam nevin i to ću da dokažem na sudu – otkrio je Vladimir, ubijeđen da neće izgubiti.

– Advokat mi kaže da ne postoji šansa da izgubim taj spor. Ključni dokaz je to što imam stavku u ugovoru da na dvonedeljnom nivou oni treba da mi uplaćuju novac, a oni mi nisu uplaćivali novac na dvonedeljnom nivou. Dakle, ta stavka je prekršena od prvog dana, znači ne poslije pet mjeseci, nego odmah. Ja sam za to kasno saznao, krenuo sam sa štrajkom glađu, legitimnim načinom da izborim svoja prava, oni su me diskvalifikovali, sada žele 50.000 eura, sve i da izgubim na sudu, nikada im jedan euro neću dati – istakao je Tomović juče za “Avaz TV”.

Leave a Reply