REAKCIJA KOJA NIJE BILA OČEKIVANA! MIROSLAV ILIĆ SE OGLASIO POSLE SUDSKE ODLUKE DA JE DEVINOV OTAC: Sunce moje…

Slavuj iz Mrčajevaca nije želeo da komentariše odluku suda:

– Gledam utakmicu – rekao je Miroslav, pa dodao:

– Hoću da gledam utakmicu, sunce moje.

Podsetimo, Mirjana je na Fejsbuku objavila da slavi i obavestila javnost o odluci suda.

1 / 9 FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ

Naime, posle duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopštila da je konačna sudska odluka da je Mirosla, Devinov biološki otac.

– Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni – počela je objavu Mirjana.

– Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podrsku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije – napisala je ona na Fejsbuku i dodala:

Mirjana Antonović
foto: facebook/printscreen

– Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog drustva.Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala.

Leave a Reply