DNEVNI HOROSKOP, za DANAS, ZA 15. MAJ 2022: Blizance muči nervoza, Lavovi žude za emotivnom podrškom

Dnevni horoskop za 15. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

Pročitajte i ovo
ASTRO
3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU SPREMNA NA SVE SAMO DA NE PRIZNAJU SVOJE GREŠKE: Astrolog otkriva razlog – žele da budu savršeni
0
dnevni horoskop
OVAN

POSAO: Ne tražite od vaših saradnika previše. Nije dan da nešto puno zaradite. Mesec u Škorpiji daje više njihovu opreznost, pomalo nesigurnost. LJUBAV: Podstaknuti ste emotivno jednom dobrodušnom osobom. Devica je neko ko vas čini srećnim, zadovoljnim. ZDRAVLJE: Alergija je nešto što vas stalno muči i pravi problem.

BIK

POSAO: Izuzetan poslovni dan, prijateljski ste nastrojeni, sreće u sklapanju novih poslovnih poznanstava uvek imate. LJUBAV: Potreba za intelektualnim partnerom je nešto što Biku treba radi bolje komunikacije. Volite da produbljujete znanje sa partnerom, to vas čini jakim. ZDRAVLJE: Donji stomak osetljiv.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je zanimljiv dan koji možete da odlično iskoristite. Moraćete neke stvari sami da odradite, da se angažujete više nego što ste planirali ali imaćete uspeha. LJUBAV: Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, ukoliko ste sami ili u vezi, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Oni u braku imaju bolji emotivni odnos. ZDRAVLJE: Krajem dana može rezultirati nervnom napetošću.

RAK

POSAO: Spremno izlazite u susret zahtevima okoline. Često lobirate za druge oko vas. Čuvajte svoje ideje, planove, mnogo ste laki na davanju, druženju. LJUBAV: Rak u braku ima bolju energiju od onog koji traži pravu ljubav. Volite sreću ali je teško pronalazite. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Kako ste svesni da jedna osoba iz vašeg okruženja čini pritisak na vas, činite sve da se iz toga izvučete što pre. Dovoljno ste jaki da možete sami da rešavate problem. LJUBAV: Nemate vremena za gubljenje sa osobom iz znaka Devica, iako je to samo poznanstvo. Potrebna vam je podrška voljene osobe ako ste u braku. Potražite je što pre. ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma je srce.

DEVICA

POSAO: Ne umete da kažete ne, onda morate i da zapnete. Neke saradnike niste u stanju da podnesete. Nikako da nađete zajednički jezik. LJUBAV: Vi imate divnog patnera, srećni ste zbog toga ali i treba da znate da je to tako. A vaš partner se divi vašoj snazi i razumevanju. ZDRAVLJE: Često vam strada grlo.

Pročitajte i ovo
HOROSKOP I DIJETA
NAJBOLJA ISHRANA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Koje namirnice su katastrofa, a koje “bomba” za mršavljenje i dobro zdravlje
0

VAGA

POSAO: Poslovni planovi zahtevaju dodatnu snagu, koju nažalost, nemate. Morate da se okrenete Vodoliji, taj znak može da vam pomogne LJUBAV: Škorpija i Lav imaju prednost nad ostalim znacima. Ljubav sa njima je izvan svih očekivanja. ZDRAVLJE: Čuvajte gornje ekstremitete.

ŠKORPIJA

POSAO: Nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. Savetuje se konstruktivnije razmišljanje. Sposobni ste da radite poslove koji su jako komplikovani i koji mogu da vam donesu posebnu sreću. LJUBAV: Najvažnije je da se izađe iz začaranog kruga.Ponekad previš maštate i stavrate veštačku sreću. Potrudite se da budete realniji, biće i ljubavi više. ZDRAVLJE: Obratite više pažnje na svoje zdravlje.

STRELAC

POSAO: Zanimljivu poslovnu ponudu vezano za posao sa javnošću prihvatićete odmah. To vam je pre svega zanimljivo ali i finansijski odlično. LJUBAV: Partner sa kojim imate dobru razmenu pozitivne energije je neko koga znate, još uvek ste prijatelji a postoji mogućnost da uđete u vezu. ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

JARAC

POSAO: Već unapred ideju koju imate spemite da iznesete kako šta da se radi. Moraju da vas poslušaji oni oko vas jer ste sigurni u ono što nameravate. LJUBAV: Mnogo više maštate nego što radite. Ako ste slobodni moraćete više da uložite u angažovanje oko traženja srodne duše. ZDRAVLJE: Bronhije osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svi koji rade u privatnom sektoru imaju odličan dan za zaradu. Pokušajte da se organizujete koliko ste svesni da možete. LJUBAV: Vodolije u braku ili vezi očekuje preokret u odnosu. Novo poznanstvo će vas učiniti raspoloženim i svežijim. Neće raskinuti ali ćete se upustiti u tu vezu. ZDRAVLJE: Česte depresije ruše imuni sistem.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ćete biti zaradom koju dobijete. Ali imate velike troškove, pa ćete morati da se još angažujete dodatno. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi teže nekoj tajnoj ljubavi sa Škorpijom. Ona vas totalno parališe. Ne znate kako da se ponašate. ZDRAVLJE: Metabolizam usporen.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply