SANDRA I ANĐELO DONIJELI ODLUKU O SVOM ODNOSU, PA PROGOVORILI O DALILI: Evo šta Ranković stvarno namjerava s njom (VIDEO)

Nastaviće da se druže!

Nakon što su jedno drugom ispričali koje su promene primetili u ponašanju i šta sve zameraju, Sandra Rešić i Anđelo Ranković su postigli dogovor da nastave svoj odnos, a onda se dotakli kroz šifre i njegovog odnosa sa Dalilom Dragojević.

Foto:printscreen Pink,rs

Rekli smo šta nam smeta. Da li se nastavlja kolegijalnost? – pitao je Anđelo.

Da. I ujutru se meni javiš, jedemo zajedno. I pušiću ispred, ne unutra… – odgovorila je Sandra.

I ono što se tiče društva, osjećam se nekako, kao da nije ni vrijeme ni mjesto da ja budem tu. Mislim na naše – dodao je Ranković.

Stvarno? Znam na šta misliš, ne moraš da pričaš – nastavila je pjevačica.

Foto:Printscreen Pink.rs

Navijaš za jedan fudbalski klub, a onda sjedneš na mesto gdje sjede suparnički navijači, ne znam ni šta bih rekao, a ne volim da kvarim energiju ljudima – rekao je Anđelo.

A šta je momenat? – pitala je Sandra.

Vjeruj mi da ne znam, razmišljam, motam po glavi šta je momenat. Ne znam. Ne priča mi se o tome ni sa kim, a naročito sa tobom – dodao je Ranković.

Poslednjih pet dana se osjećam kao da sam u snu koji je počeo odjednom, a ne znam šta ljudi pričaju, idem tu, a ne znam ni zašto idem. Da me neko pita što sam krenula, rekla bih da ne znam – istakla je Rešićeva.

FotoPrintscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Leave a Reply