OVAKVU JE JAVNOST NE VIĐA ČESTO: Lepa Brena sa viklerima na glavi uvija sarme za USKRS! (FOTO)

Pjevačica je u opuštenom kućnom izdanju spremala hranu za svoje ukućane.

Pjevačicu Lepu Brenu dok je spremala hranu za uskršnju trpezu usnimo je njen sin Viktor Živojinović i pokazao kako jedna od najvećih balkanskih zvijezda provodi vrijeme u svom domu pred Uskrs.  Zanimljivo je situacija u kojoj ju je Viktor usnimio, odnosno u kakvom je izdanju pjevačica bila. Naime, nosila je bijelu bluzu i džemper dok je zavijala sarmice, ali zanimljivo je bilo to da je Brena bila u nesvakidašnjem izdanju, bez šminke i scenske garderobe, ali i sa viklerima na glavi kakvu je u javnosti ne viđamo.

338367-lepa-brena-sarma-ff

Foto: instagram printscreen

Viktor se uz podeljeni snimak i našalio na Brenin račin uz stihove pjesme Zorica Brunclik.

— Težak je ovaj život, al’ da se živi mora… Podsjetimo i na to da se o ljubavnom životu Viktora Živojinovića uveliko priča otkako je raskinuo vezu sa šminkerkom Sandrom Miljaković.

338368-lepa-brena-savija-sarmu-ff

Foto: instagram printscreen

Dugo se spekulisalo da je bio u vezi sa pevačicom Lenom Čolak, ali sada Svet tvrdi da je u vezi sa glumicom Milicom Tomašević.

Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne miješaju u njegove veze, ali pomno prate kakve djevojke dovodi u kuću, a uvijek podržavaju snajke koje su vrijedne — rekao je za pomenuti list izvor blizak paru.

On je istakao da je “nova Brenina snajka” djevojka za primjer. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pjevačici Aleksandri Prijović.

Sa Milicom se lijepo slažu i Aleksandra i Filip.

( GLOSSY)

Leave a Reply