“PROBALI SMO GODINU I PO DANA, ALI NE IDE…”: Marko Miljković saopštio javnosti, Luna se još nije oglasila(FOTO)

Moraćemo da presavijemo tabak” Rijaliti zvijezde Luna Đogani i Marko Miljković imaju svoj biznis, na platforme kače privatne trenutke sa svojom kćerkicom Mijom, a fanovi, da bi to gledali, moraju da plate. Kako su naišli na zloupotrebu njihovog materijala, Marko je morao da izda saopštenje za sve pratioce.
marko-sikter52
– Sve slike i video snimci koje postavljamo u “štabu” podliježu autorskim pravima i strogo je zabranjeno i zakonom kažnjivo objavljivati na drugim platformama. Još jednom vas molimo da ove slike koje objavimo samo za članove, nikako ne dijelite jer možete imati problema sa zakonom. Probali smo fino, evo već godinu i po dana, ali izgleda ćemo morati da presavijemo tabak, što se kaže. Ako nećete da poštujete naša pravila, molimo vas da se odjavite iz članstva – napisao je Miljković i dodao:
marko-miljkovic
– Nikome nismo dozvolili, niti da objavljuje slike iz štaba, niti da može da postavi sliku Mije bez da joj sakrije lice (osim članov porodice ili užeg kruga prijatelja), to će biti pravilo koje će morati da se poštuje još dugo godina. Nije problem poslati sliku privatno nekome ko nema mogućnosti da bude član, pod uslovom da sliku nikako ne dijeli dalje jer i to može da se pretvori u problem, ali svako naredno javno objavljivanje bilo kog sadržaja iz štaba, biće sankcionisano. To što živite na Novom Zelandu ili na Tajlandu ili koristite VPN za skrivanje adrese, vjerujte, neće nam biti problem da vas nađemo – poručio je Marko Miljković, Lunin muž

Leave a Reply