PALI POLJUPCI! DAVID DRAGOJEVIĆ S BIVŠOM ZADRUGARKOM: Ne možete ni zamislite o kome se radi, ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU?!

Ime Mine Vrbaški se u poslednje vrijeme veoma često pominje u rijalitiju Zadruga 5, iako nije učesnik ove sezone. Bar ne za sad. U čestim svađama između Milice i Mensura, koje su juče kulminirale tučom, a onda i raskidom, uvek se pominje lijepa starleta koja je bila u vezi sa Ajdarpašićem. Dok Milica ljubomoriše na sam pomen njenog imena, Mina se sjajno zabavlja po beogradskim klubovima, a ono što je mnogima zapalo za oko je to što je sinoć bila u zagrljaju bivšeg zadrugara, Davida Dragojevića.
591264-screenshot-15-iff
Foto:Printscreen David se, nakon raskida sa Anom Korać na neki način povukao iz javnosti, ali ga je porodična drama koja je zadesila njegovog brata Dejana primorala da se ipak pojavi pred kamerama ružičaste televizije. Međutim, izgleda da ni on nije žalio novac i vrijeme za dobar provod, pa su tako on i Mina uhvaćeni zajedno, u prisnom zagrljaju, u jednom beogradskom klubu.
591266-screenshot-17-iff
Foto:Printscreen Dragojević ju je prvo poljubio u obraz, da bi mu ona na isti način uzvratila, ali poljupcima tu nije bio kraj! Naime, Dragojević ju je u jednom momentu poljubio u vrat, dok ona nije skidala osmijeh sa lica! Pored ovog videa koji je okačila na svoj profil, objavila je i tri emotikona srca.
591267-screenshot-18-iff
Foto:printscreen Da li je na pomolu nova ljubav ili su već postali nešto više od prijatelja, ostaje nam da vidimo u danima pred nama! Ono što sve zanima jeste ono očemu svi bruje, a to je ulazak Mine Vrbaški i Davida Dragojevića u Zadrugu. Sudeći po ovoj slici možemo zaključiti da su oni u dogovoru i da je vrlo moguće da će zajedno kročiti na imanje u Šimanovcima.

Leave a Reply