STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD – 4 ZNAKA ĆE BITI NAJSRETNIJA: Ima li vas na spisku?

Na nebu je Venera koja se trenutno nalazi u Ribama napravila pozitivan aspekat sa Uranom iz Bika, što donosi zanimljiv obrt na ljubavnom planu

Sekstil Venere i Uranovog tranzita stimuliše vašu potrebu za zabavom i uzbuđenjem u vašem društvenom i ljubavnom životu. Ovo je takođe dobro vrijeme za vaše finansije sa mogućnošću neočekivanog dobitka.

Ako ste sami tokom ovog tranzita, zabava ili kreativnost će zadovoljiti vašu povećanu želju za nečim novim. Možete napraviti originalna otkrića u umetničkom i kreativnom radu.

Svoju ljubavnu prirodu ćete izražavati čarom koji se takođe može manifestovati kao dodatni sjaj ili jedinstveni modni stil.

Vaši prikazi će privući podjednako interesantne i željne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide. Ovaj nedostatak inhibicije je posebno koristan ako ste prirodno stidljivi i rezervisani.

Ovo je odlično vrijeme da steknete nove prijatelje i nova poznanstva, pišu Astroulsuge.com

Dok ovaj tranzit favorizuje trenutnu privlačnost i prečicu do spavaće sobe, šanse su više u korist brzog flerta, a ne braka. Jedini izuzetak od ovoga je slučaj dvoje ljudi koji su prirodno slobodni i ne vole da budu posedovani ili ugušeni ljubavlju i naklonošću.

Prava ljubav je moguća između njih dvoje. Čak i ako je jedan partner tradicionalniji, ali je voljan dati mnogo osnova, postoji potencijal za dugotrajnu vezu, bilo se*sualnu ili platonsku.

Venera i Uran donijeće sreću Ribama, Bikovima, Škorpija, Rakovima.

Leave a Reply