SUTRA TAČNO U 20:55 SATI STIŽE PUN MJESEC U VAGI: Emotivna kulminacija – 4 znaka neka se spreme za HAOS

Sutra tačno u 20:55 časova je važan astrološki aspekat, odnosno pun Mjesec u vazdušnom znaku Vage

Kako je Vaga znak koji označava balans, ravnotežu i partnerske odnose, jasno je da će pun Mesec na 28. stepenu Vage biti veliki test za sve ljude.

U nedjelji koja već odmiče, nakon 12. aprila koji je bio prvi moćan datum u aprilu (konjukcija Jupitera i Neptuna), pun Mesec je drugi najvažniji aspekat koji je ključan za sve horoskopske znakove.

Pošto je Vaga jedan od tri vazdušna znaka, pred nama je period u kojem ćemo tražiti balans u životu. Potreba za uspostavljanje ravnoteže je nešto što će obilježiti pun Mjesec u Vagi.

Kako je Vaga znak ljubavi, jasno je da će ovaj pun Mjesec uticati i na emotivni život. Imaćemo potrebu da imamo uravnotežene odnose u svakom smislu.

Pun Mjesec u Vagi je test za sve ljuubavne odnose, pa je savjet da ne donosite nagle odluke.

Sa druge strane Strijelčevi, Lavovi, Vodolije i Blizanci mogu da iskoristite energiju punog Mjeseca.

Pun Mjesec u Vagi najteže će pasti Ovnovima, Rakovima, Vagama i Jarčevima

VAGA – Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Imaćete veliku dilemu, pa vodite računa da odluke ne donosite u afektu.

OVAN – Pun Mjesec doneće velike promjene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav.

JARAC – Pun Mjesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promjene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mjestu.

RAK – Pun Mjesec stavra vam pordične tenzije i brige. Moguće je da ćete imati prolazne komplikacije oko stana. U želji da pomognete bližnjima zapostavićete svoje potrebe.

Leave a Reply