Mesečev horoskop donosi VELIKU PROMENU na proleće: Za jedne stiže PRILIV NOVCA, a drugi će biti opijeni od ljubavi

Kako kažu astrolozi pun Mesec u Vagi 16. aprila donosi mnogo pozitivne energije koja će da aktivira mnoga polja u vašem životu, dakle stiže vam mnogo ljubavi, druženja, razvijanja novih poslova i umetnosti. Ovaj period će vas takođe i navesti na to da pronađete odgovarajući pravac u vašem životu.

Vodolija, Blizanci i Vage će biti motivisaniji da rešavaju nesporazume u ljubavi, ili će uploviti u nove emotivne veze koje će im smiriti avanturistički duh.

NE PROPUSTITE

Iskoristite POZITIVNU energiju i rešite sve zadatke: 3 horoskopska znaka doživeće VELIKI USPEH od 28. marta do 3. aprila

Lav, Ovan i Strelac učvrstiće svoje veze, te će tako uživati u odosu koji će ih ispuniti pozitivnom energijom i razdraganosti u životu.

Ribe, Škorpija i Rak oni će biti pravi savetnici u narednom periodu, te im se obratite za podršku i savet – uživaće u pomaganju. Tako da će oni ne samo vama tako pomoći, nego će ih ovaj period motivisati i da pomognu sami sebi.

Jarac, Bik i Devica će mnoge poslove dovesiti do svršenog čina te vas tako čeka unapređenje na poslu, uspešno izvršavanje poslovnih zadataka, realizacija projetaka ili diplomiranje.

Međuti ono šta je bitno da znate jeste da znate da prvo ovogodišnje pomračenje Sunca dolazi 30. aprila sa mladim Mesecom u Biku.

1 / 5 FOTO: IRONIKA/SHUTTERSTOCK

Sa ovakvim položajem planeta ćete imati priliku ne samo da poboljšate vaše raspoloženje, nego ćete popraviti i vašu finansijsku situaciju. Tako da sada vucite pametno poteze te ulažite u investicije jer će vam uspeh stići što pre. Ovo je pogodan period da popravite vašu formu, ali ne morate ići u teretanu, nego samo regulišite vašu ishranu.

Jarac, Bik i Rak treba da iskoriste priliku da priušte sebi zdravu hranu, masaću i odmrora jer će to vašem telu prijati u ovom trenutku posebno. Moćićete da se u potpunosti prepustite vašim partnerima.

Lav, Strelac, Ovan treba da drugačije organizuju svoje vreme, jer će vam to jako prijati u proleće. Takođe, uživajte u uspesima koji vam dolaze na poslovnom planu.

Vodolije će da ojačaju odnose sa porodicom, dok će Blizanci i Vage takođe da učvrste odnose sa svojim bližnjima.

Škorpije, Rak i Ribe će biti posebno inspirativne te tako budite raspoloženi da vreme provodite sa drugima kako bi ih inspirisali.

NE PROPUSTITE

Savršen period za JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK u aprilu: Dolazi puno sreće, uspeha i mnogo NOVCA

Mlad Mesec od 1. APRILA donosi LJUBAV I NOVAC: Za 3 horoskopska znaka dolazi NEVEROVATNA PROMENA NA BOLJE

Ribe, ako vam se dopadne Lav — BEŽITE! Ovo su najgori mogući partneri u ljubavi (ZA SVAKI ZNAK)

( GLOSSY )

Leave a Reply