PRVI PUT VIĐEN NAKON ŠTO JE OBJAVIO DA JE TEŠKO BOLESTAN: Evo kako izgleda Brus Vilis, prizor je tužan

Svo šta se, zapravo, dešava sa glumcem

Glumac Brus Vilis (66), prema pisanju stranih medija, ima ozbiljnih problema sa pamćenjem tekstova kao i dijaloga, što su u početku mnogi pripisivali njegovoj ljenjosti. Međutim, kako se ispostavilo stvar je mnogo ozbiljnija.

Nakon što mu je dijagnostifikovana afazija, glumac je riješio da se povuče iz javnog života, a sada je prvi put viđen nakon objavljivanja te vijesti.

Njegova supruga Ema Heming (43) je uz melodiju Honki Tonk Vomen iz Rolling Stonesa, objavila sinmak. Brus je “uhvaćen” kako šeta šumom tokom vedrog proljectnog dana.

275863-brus-vilis-ff

Glumac je djelovao srećno i čini se da uživa u drištvu svoje supruge koja mu je velika podrška u ovom periodu.

Ona je takođe podijelila i seriju fotografija sa izleta na kojima ona i Brus uz opis “Mama i tata u svom omiljenom staništu.”

Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur (59) i pet ćerki objavila je prošle nedelje zajedničko saopštenje putem Instagrama u kojem se navodi da Holivudska ikona “ima zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti, te da se neće u narednom periodu baviti glumom.”

Brus je bio godinama u braku sa Demi Mur ali stvari nisu funkcionisale najboje. Nakon razmirica koje su imali riješili su da je ipak bolje da se rastanu. Nakon nje, glumac je godinama menjao devojke, ali nije uspevao da se skrasi. Sve dok nije upoznao Emu.

U jednom intervjuu je otkrio da mu je samački život teško pao: “Posljednjih 10 godina sam proveo sam i, uglavnom, nesretan. Na tamnom mjestu. Nikada nisam mogao ni da zamislm da život udvoje može biti tako lijep. Govorio sam sebi: “Sam sam, ali nisam usamljen.” Ali samo sam se zavaravao”.

Brus je dodao da je Ema promijenila cijeli njegov pogled na ljubav i da je sve odjednom došlo na svoje mjesto

Njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Brus I Ema Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, su prvo bili prijatelji, a iz tog prijateljstva se rodila velika ljubav.

U jednom trenutku, nakon godina druženja, su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, da dele iste poglede na svet, razmišljanja i interesovanja.

-Ema je tog dana trebala da ode za Njujork. Prije leta smo se našli i otišli na kafu i tako je naša romansa započela. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Vjerujete da je osoba koja vam je sudbinom namijenjena tajanstvena nepoznanica koju još uvek niste upoznali-, kaže glumac.

Glumac i Ema su dobili 2012. i 2014. godine dve ćerke, Mejbel i Evelin.

novi.ba

Leave a Reply