JANA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON TRAGEDIJE: U crnini i sa tugom na licu, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Poznata pjevačica izgubila je sestrića krajem prošle godine, a od ove tragedije i dalje se nije oporavila

Jana Todorović sinoć se pojavila na rođendanu voditelja Milana Miloševića i potvrdila da od novembra prošle godine nije nigdje izlazila osim na nastupe koje je imala zakazane.

– Milan i ja se poznajemo dugi niz godina. Ovo je moje prvo javno pojavljivanje poslije tragedije koje sam imala… Jeste da ja radim, da nastupam, ali da dođem da se opustim i da se opustim sa svojim prijateljima, ovo je prvo moje javno pojavljivanje… – priznaje Jana, koja je jedna od rijetkih na estradi kojoj polazi za rukom da održi dugogodišnja, pa čak i višedecenijska prijateljstva.

– Najbitnije je da čovjek bude normalan, da ima prave prijatelje i saradnike oko sebe. Ja sam takva kakava jesam, ljudi koji me poznaju mogu da kažu sve o meni.

Foto: ATA Images

Inače, Jani je u novembru prošle godine iznenada preminuo sestrić Branko Dimitrijević od posljedica ko.rona virusa. A nju je smrt sestrića zatekla na turneji u Americi.

Branko je sin njene rođene sestre, sa kojom je Jana uvek bila veoma bliska. Bane je često pomagao pjevačici i u organizaciji nastupa, ali i svih drugih poslovnih obaveza. Inače, Jana ima kćerku Kristinu Džulijen, na koju je veoma ponosna ali koju uglavnom još štiti od javnosti. Ona sada ima petnaest godina, ide u njemačku školu i kako kaže, mama, vrlo je skromna i dobra.

Leave a Reply