EVO KO JE SINOĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE: Dejan zbog pomirenja s Dalilom IZGUBIO, 1 % GLASOVA ODLUČILO

Da li ste očekivali ovaj rezultat? Nakon što je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, jer je došlo vrijeme za izbacivanje. Darko je zadrugarima pojasnio pravila – ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu. Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni htio da igra igru kako treba. Glasovi će biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja.
https://www.youtube.com/watch?v=flVLaS7qLjM&feature=emb_title
Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvijek napustiti imanje.
https://www.youtube.com/watch?v=3s1f14iylYA&feature=emb_title
ShareTweet Reddit Objavljeno:27.12.2021 – 07:46 AAATimesArial
Foto: Printscreen Pink.rs Da li ste očekivali ovaj rezultat? Nakon što je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, jer je došlo vrijeme za izbacivanje. Darko je zadrugarima pojasnio pravila – ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu. Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni htio da igra igru kako treba. Glasovi će biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja. https://www.youtube.com/embed/flVLaS7qLjM Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvijek napustiti imanje. https://www.youtube.com/embed/3s1f14iylYA Zadrugari su se pozdravili sa Martinom i ona se zaputila ka studiju, gde će voditeljka Dušica Jakovljević obaviti intervju sa njom. Nakon što je Martina izašla iz Bele kuće, zadrugari su započeli Mićinu igru istine, a prvo pitanje postavljeno je Dejanu Dragojeviću: – Da li te je iznenadio procenat glasova (63%)? – pitao je Mića. – Ja ću se ponašati iskreno, bitno je ono kakav jesam. Zarad milijardu procenata neću da sedim sa strane da bih se dodvorio ljudima. Bolje da sam sretan, pa makar sa 63%. Sparta je imala 300 vojnika, pa je pobijedila ozbiljnu vojsku. Nisam iznenađen, negdje sam očekivao – rekao je Dejan.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7DEmoUpLNA&feature=emb_title
Novi.ba/SD

Leave a Reply