JANJUŠ OBJAVIO PRVU SLIKU NA INSTAGRAM NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gdje se nalazi, sad je sve jasno

Jedan od najvećih ovogodišnjih favorita za pobjedu Marko Janjušević Janjuš jučer je pobjegao iz “Zadruge 5”.

Nakon brojnih špekulacija o njegovom razlogu napuštanja rijalitija, on se konačno oglasio na svom Instagram profilu, gdje je “potkačio” produkciju i pojedine takmičare.

– Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo (čast izuzecima, a malo ih je). Što se tiče mog izlaska, moram obavestiti javnost da kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje i kako Lukas kaže: “Hiljadu puta sam ustao i pao”, a isto tako svoje učešće ove godine, ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom hvala svima – napisao je sad već bivši zadrugar Janjuš.

Podsjetimo, jučer su mediji prenijeli ono što je Janjuš navodno ispričao Filipu Caru, a što ga je dovelo do odluke da napusti rijaliti. Naime, Janjuš je jučer izlazio na glasanje i tom prilikom se uspio čuti sa kćerkom, zahvaljujući gospođi koja mu je posudila svoj telefon.

Obezbjeđenje je za to saznalo pa je došlo do svađe između njih, te je Janjuš došao do zaključka da će biti debelo kažnjen što, shodno svemu što se dopušta pojedinim takmičarima, nije mogao da podnese, pa se odlučio za ovaj drastičan potez.

On je jučer na svom Instagram profilu podijelio crtež koji je nacrtala njegova kćerka Kruna, a na njemu je pisalo:

“VOLIM TE TATA!!! PUNO!

Zbog ove objave pretpostavljamo da je Janjuš trenutno zajedno sa svojom kćerkom

novi.ba

Leave a Reply