NIKOLIJA OSTAVILA RELJU ZBOG TEODORE? Isplivali šok detalji: “Otišla je sa decom iz Beograda, zna od ranije KAKVA JE DŽEHVA”

I dok jedni razmišljaju da se Nikolija Jovanović sklonila od gradske vreve i odlučila da vreme sa devojčicama provede u prirodi, ima i onih koji pričaju da je ostavila Relju Popovića i to ni manje ni više nego zbog – Teodore Džehverović.

Nikolija i ReljaFOTO: RAS SRBIJA
Nikolija i Relja

Naime, Nikolija je navodno podržala Relju da bude član žirija jednog muzičkog takmičenja, međutim kada je saznala da je i Teodora u žiriju, stvari su se promenile.

Teodora DžehverovićFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Teodora Džehverović

– Relja je odavno imao tu ponudu i konsultovao se sa Nikolijom kao i uvek do sad. Potpisao je ugovor, dolazio na audicije, dok Nikolija nije saznala da pored Relje u žiriju sedi i Teodora Džehverović… Tada se Nikolija spakovala i otišla sa decom kod majke na Bukulju – kaže izvor “Stara” i dodaje:

– Bio je u šoku, objasnio joj je da je njegov odnos sa Teodorom čisto poslovan i da ne treba da brine. Međutim, Nikoliji ne da đavo mira, iako zna da je Teodora u stabilnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zna ona od ranije kakva je Teodora i da voli da koketira.

Nikolija JovanovićFOTO: PAPARAZZO LOV / YOUTUBE
Nikolija Jovanović

Relja se, podsetimo, nedavno našao u žiži interesovanja javnosti, jer se nije pojavio na Vesninom koncertu u Beogradu, baš kao ni Nikolija.

– Ne razumem, šta me pitaš? Nisam pričao sa Vesnom o tom koncertu. Nemam predstavu šta je tu bilo, verovatno sam imao posla, pa nisam mogao da dođem… Od svega se pravi senzacija, nemam pojma, stvarno – istakao je tad zbunjeno.

Relja PopovićFOTO: RAS SRBIJA
Relja Popović

Vesna je, međutim, rekla druge razloge zbog kojih je Nikolija i Relja nisu podržali na koncertu svojim dolaskom.

– Relja neće doći, on uopšte ne sluša ovu muziku. Ni Nikolija neće biti ovde, jer više voli moje nastupe u kafani – kazala nam je Vesna pred izlazak na scenu.

Vesna ZmijanacFOTO: T. BOROZAN / RAS SRBIJA
Vesna Zmijanac

Leave a Reply