MENSUR URLAO NA PRODUKCIJU- ZBOG OVIH RIJEČI MOŽE BITI DISKVALIFIKOVAN: Sramota na televiziji, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO)

Sinoć, na kraju emisije “Pitanja novinara”, došlo je do pominjanja sukoba Mensura Ajdarpašića i Vikotirje Mitrović, kada je pomenuto da je zadrugar udario Viki, što je izrevoltiralo Mensura, te je optužio produkciju da, kako kaže, štite njih, a njega ne.

Poveo se potom razgovor i u garderoberu, kada se jadao Milici Veselinović.

– Darko, na koga sam ja nasrnuo, na nju? – pitao je Mensur, a onda su odjavili emisiju i to je iznerviralo zadrugara, te je nastavio da priča Milici u garderoberu.

– Ja sam osudio taj fizički nasrtaj, ali sam isto tako osudio sve ono što je Viktorija rekla tebi – rekao je novinar.

– To je ta nepravda o kojoj ja govorim, to je ta nepravda, kažu on nasrnuo na nju, a ona nasrnula na mene, gađala me devojka. Je l si čula šta je on rekao, zato što njih čuvaju, štite, a mene ne – urlao je Mensur.

– Setili su se u pet sati ujutru, bitno je, jer hoće mene da us*ru, e nećete da me use*ete, njoj su rekli sramota, ma sramota šta se dopušta na televiziji da se radi. Nema veze, dopuštajte gospodo. Da mi p**aju grobove, crve, to osuđujete u pet ujutru – vikao je Ajdarpašić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

novi.ba

Leave a Reply