MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Jednom znaku slede nagle promene od 20.aprila, Vagama odličan period za biznis

Ovan
Od sredine aprila ulazite u nove poslovne projekte. Za par dana, oko 20-og uspevate sve da realizujete. Imate podršku planeta. Odličan mesec/period za dublje povezivanje sa partnerom.

Bik
Mesec koji treba da iskoristite za realizaciju i materijalizaciju doslovno svih poslovnih planova! U ljubavi se krajem meseca stvara atmosfera za ozbiljan sukob sa partnerom. Lako je izbeći samo se suzdržite od nepotrebnih rasprava i birajte reči.

Blizanci
Početak meseca bez bitnih promena. Od sredine postoje naznake za ozbiljno spletkarenje na poslu, pa možda čak i otvoreni sukob. LJubav radi u vašu korist, bićete neodoljivi za suprotni pol bili u vezi ili ste sami.

Pročitajte još: LJUBAVNI SAVET ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Vage, pazite na pogrešne odabire, Lavovi – prestanite da volite samo sebe!

Rak
Iskoristite podršku Jupitera jer sada je vaših 5 min za napredak u karijeri kao i za ozbiljnu povišicu. Intuicija vam je naglašena i ona vam daje smernice kako da radite i kada da se zauzmete za sebe i da otvoreno tražite povišicu koju dobijate 100%!

Lav
20. aprila dolazi vaših 5 minuta na svim poljima. Shvatili ste da sve loše i teške stvari koje su se događale u bliskoj prošlosti su za vaše dobro. Sada se otvaraju nova vrata i vi graciozno zakoračite u nove avanture koje vam donose vrtoglavi uspeh.

Devica
Miran mesec za vas. Stvari se odvijaju uobičajnim tokom bez trzavica i promena. Jedino krajem meseca, posle 25, možete da očekujete male promene, ali one neće bitno uticati na vas.

Vaga
Odličan mesec za biznis. Sve vam ide od ruke. Planovi, ideje se realizuju, novac pristiže a imate i veliku podršku kolega i bliskih saradnika.

Škorpija
Samo nastavite da budete istrajni u svojim idejama i principima. Možda vam se čini da su se stvari okrenule protiv vas, oko 25. baš sve dolazi na svoje mesto i vi polako otpuštate napetu energiju.

Pročitajte još: Muškarci ova 3 horoskopska znaka važe za SAVRŠENE PARTNERE – svaka žena bi ih poželela uz sebe

Strelac
April vam donosi odlične promene na poslu. Dobijate zaleno svetlo da najnoviji projekat sami radite i da birate saradnike. Ako to prihvatite vi postavljate krunu na svoju karijeru!

Jarac
Mesec pred vama je period izazova na poslovnom planu. Pokušajte da se držite reda rada i discipline i da ne nasedate na poslovne provokacije. Ako uspete da nemate reakciju, da sačuvate sebe, sledi vam period blagostanja kada je poslovna enegija u pitanju.

Vodolije
Što se više trudite uspeh vam sam dolazi. Shvatili ste na koji način funkcioniše energija. April vam daje mogućnost da napredujete na poslu ili da krenete u privatni biznis. Međuljudski odnosi su na ispitu ovog meseca. Budite sigurni u sebe i nemojte dozvoliti da vas okruženje uvuče u sitna ogovaranja i spletkarenja.

Ribe
Mesec koji vam donosi zaradu i uspeh na poslu. Pored trenutnog posla dobijate ponudu za još jedan posao. Tu priliku nemojte nikako da propustite. Samo je potrebno da napravite plan rada jer ćete biti preopterećini obavezama. Ovaj mesec vam sam donosi prilku za ozbiljnu zaradu novca.

Leave a Reply