SVE JE FARSA ZA PRVO MJESTO, KONAČNO OTKRIVENO: Dalila uputila Dejanu EMOTIVNU PORUKU: “100 puta bih SAMO TEBI REKLA DA”

Dalila Dragojević nedavno je prevarila svog supruga Dejana nakon 5 godina braka. Dalila je počinila prevaru pred kamerama rijalitija Zadruga, ali i na oči svog, još uvek zakonitog supruga, budući da je i on učesnik rijalitija.
Već nedeljama gledaoci Zadruge ne prestaju da bruje o ovom potezu starlete iz Bosne, a svi se sećaju koliko se klela u večnu ljubav i vernost svom mužu, te kako je njihov brak predstavljala idealnim. Na njenom Instagram profilu i dalje stoje njihove zajedničke slike, sa emotivnim posvetama, a ovo je samo jedna od njih: – Za koji mesec punimo 2 godine najsavršenijeg braka na svetu, ali on odluči i na rođendanu da me podseti kako je izgledala naša veridba… On je neko kome bih svaki put iznova i iznova rekla DA! Ne postoji reč kojom mogu opisati ljubav ovog čoveka i mene, on je neko za koga sam spremna na sve, a ja sam neko koga on voli najviše na svetu – pisala je tom prilikom Dalila. https://www.instagram.com/p/BvynKInh0B8/ Hvala ti ljubavi što postojiš i što svaki momenat dokazuješ da si baš ti taj pred kojim mogu da mi drhte kolena i ruke, srce lupa kao da će da iskoči iz grudi, a stomak ključa na 100 stepeni i da se i dalje to zove onim najlepšim osećajem kao da je sve PRVI PUT. Rekla sam DA po drugi put i rekla bih ti i po stoti… Jer ti si nešto što mi daje smisao životu. Volim te, gospodine Dejane Dragojeviću – završila je svoje obraćanja Dalila tada, ali nažalost nedugo nakon ulaska u petu sezonu Zadruge je pokazala da reči nisu isto što i dela. Upravo zbog njenog postupka i kasnijeg ophođenja prema Dejanu, gledaoci smatraju da je čitav njihov brak bio samo farsa, te da su tek sada prikazali svoja prava lica i odnos u kojem su.

Leave a Reply