IZNENAĐENJE, MILJANA KULIĆ SE UKLJUČILA UŽIVO: Objavila sretne vijesti, ima razlog za slavlje – ODMAH OBAVIJESTILA FANOVE

Miljana Kulić, rijaliti učesnica, diskvalifikovana je nedavno iz “Zadruge 5” zbog fizičkog napada na Lazara Čolića Zolu, kom je štiklom raskrvarila glavu, a poslije izlaska iz ovog šou-programa i te kako je aktivna na društvenim mrežama, piše Blic.rs. Ona se sada uključila u lajvu na Instagramu i pozdravile svoje fanove i obavijestila ih o sretnim vijestima, a to j da je otvorila svoj Jutjub kanal. Htjela sam samo da vas pozdravim, vas koji me podržavate nakon svega i da vam kažem da sam otvorila svoj Jutjub kanal. Mogla sam ne daj Bože da ubijem čovjeka na spavanju i da odgovaram cijeli život. Ne želim više da budem tamo među skotovima, ološima i planiram uskoro da posjetim Gocu Tržan.
miljana
Miljana je, inače, dobila sina Željka, sa bivšim suprugom Goce Tržan, a zbog čega planira da posjeti pjevačicu tek ćemo saznati. Miljana je, podsjetimo, na Tviteru pitala pratioce da li bi voljeli ponovo da je gledaju u rijalitiju, ali i reagovala na objavu Željka Mitrovića, koji je pokazao sliku šera tokom Miljanine diskvalifikacije i napisao: “ovo sad već nije normalno”. – Da li bi voljeli da se vratim ponovo? Velika šefica je mnogo razočarana, sa razlogom… Volim vas, kajem se zbog svega – napisala je Miljana nakon što je podijelila Željkovu objavu.  

Leave a Reply