Dnevni horoskop, za SUTRA, za 14. mart: Blizanci završavaju važan posao, Lavovima UZBUDLJIVO na ljubavnom planu

Ovan

Ovnove koji su nezaposleni očekuje atraktivna poslovna ponuda. Pripremite se za važan razgovor za posao i ispoljite samopouzdanje. Osećate da ste se otuđili od partnera. Ne brinite, to je samo prolazna kriza, koju ćete lako prevazići zajedničkim naporima. Pojačan stres.

Bik

Danas možete dobiti važne vesti od nekih saradnika, a s tim u vezi može da bude iznenadno putovanje. Preispitujete kvalitet vašeg odnosa sa partnerom i želite da uvedete neke promene. Kao da je došlo do psihičkog zamora i da vam smeta neka svakodnevna rutina. To možete prevazići zajedno. Osetljivo grlo.

Blizanci

Ovo je dan kada ćete završiti rad na velikom projektu ili zaključiti važan ugovor o dugoročnoj saradnji. Dominantna atmosfera ovog dana je u znaku romantičnog izlaska s partnerom. Postoji mogućnost kraćeg zajedničkog putovanja. Problemi sa kostima.

Rak

Doživeli ste padove u traženju novih saradnika, mnogi su vas izneverili i to vas je učinilo opreznijim. Danas ste posebno raspoloženi za ljubav, postajete gotovo poput magneta za suprotni pol. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom u znaku Bika. Problem sa pritiskom.

Lav

Zadovoljni ste dosadašnjim rezultatima, ali ono što je za druge ljude cilj za vas je tek polazna pretpostavka. Očekuje vas prosperitet. Lavove danas očekuje uzbudljiv dan na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, pred vama je romantično veče sa jednom fatalno privlačnom Vagom. Premoreni ste, više se odmarajte.

Devica

Budući da ste perfekcionista, danas to možete ispoljiti u vidu sređivanja dokumentacije i osmišljavanju novog poslovnog plana koji bi pokazao bolje rezultate u praksi. Na ljubavnom planu vas očekuju veliki preokreti i promene. Device koje su u vezi razmišljaju o tome da ozvaniče svoju vezu i planiraju proširenje porodice. Osećaj nadutosti.

Vaga

Osećaj zadovoljstva zbog pohvale i priznanja od strane nadređenih i kolega predstavlja dominantnu atmosferu ovog dana. Uživajte danas u svojim poslovnim rezultatima. Očekuje vas lep izlazak s partnerom. Slobodne Vage mogu da uđu u tajnu vezu s nekim koga upoznaju preko posla. Bolovi u nogama.

Škorpija

Nezadovoljni ste poslovnom saradnjom sa jednim saradnikom i razmišljate o tome da sprovedete neke promene. Situacija između vas i partnera je neizvesna i promenljiva. Ukoliko ste nedavno započeli vezu, možete se naći u nedoumici jer se vaš novi partner može ponašati krajnje nepredvidivo. Pad imuniteta.

Strelac

Promene na poslu vam prijaju, pa ćete pokazati dodatni entuzijazam za nove poslovne uspehe. Harmonija između vas i partnera predstavlja dominantnu atmosferu. Slobodne Strelčeve očekuje romantičan izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali. Zadržavanje vode u organizmu.

.

Jarac

Danas možete da sprovede analizu protekle radne nedelje, a imaćete mnogo razloga da budete zadovoljni postignutim rezultatima. Danas izbegavajte rasprave s partnerom, jer vas jedna pogrešna reč ili komentar na račun partnera može povesti u neželjenom pravcu. Problem s niskim pritiskom.

Vodolija

Postižete natprosečne poslovne rezultate, koji bi vam mogli doneti dodatne poene u pravcu daljeg napredovanja na poslu. Sklad u vašoj vezi s partnerom ispunjava atmosferu ovog dana. Ovo je idealan dan da uživate u zajedničkim trenucima, uz mnogo nežnosti i posebne znake pažnje. Variranje pritiska.

Ribe

Ovaj dan prolazi u znaku prilagođavanja novim poslovnim okolnostima. Vaš obim posla može biti toliko povećan da ćete biti u situaciji da pomerate krajnje rokove. Harmonija u odnosu s partnerom. Planete su vam naklonjene u pogledu donošenja odluke o zajedničkoj budućnosti. Zračite energijom.

glossy.rs

Leave a Reply