STIGLA JE KOD DUŠICE U ŠIMANOVCE: Ovo je zadrugarka koja večeras ulazi u Bijelu kuću! SVI JE DOBRO ZNATE

Bivša učesnica “Zadruge” Aleksandra Nikolić otkrila je za domaće medije kakvo ima mišljenje o ljubavnom trouglu između Filipa, Dalile i Dejana, koji je tokom prethodnih par mjeseci potresao širu javnost: – Filip je ispao najgori, on se najgore ponio prema Dalili, dok je Dejan stekao simpatije narod jer je bio žrtva tog odnosa. Smatram da su sada ljudi ogorčeni i ljuti na njega jer su oni zbog njega zamrzli Dalilu – iskreno je rekla Aleksandra, a onda priznala da li postoji šansa da joj se vrati emocija prema Janjušu:
– Mi smo ljetos i viđali i družili. U rijalitiju imate slobodu da radite šta god želite sa kime god poželite. Ako se desi, desiće se… Večeras je najavljen vanredni ulazak u “Zadrugu 5”, a mediji su otkrili da će Aleksandra Nikolić od večeras postati učesnik posljednje sezone popularnog rijalitija.
– Neću se javiti Maji Marinković koja je pričala grozote o meni, Filipu Caru, Tari Simov, sa njom nisam u dobrim odnosima – rekla je Aleksandra i dodala: – Ulazim sa sačuvam svoje honorare, pošto sam prethodne sezone spavala i tukla se, pa sam ostala bez njih – rekla je Aleks.

Leave a Reply