SJEĆATE SE CONCHITE? POBIJEDIO JE NA EUROSONGU 2014. GODINE: A evo kako danas izgleda, odustao od imidža žene – SADA JE FRAJER ZA KOJIM LUDE DAME (FOTO)

asvim sigurno se sjećate Conchite Wurst – ona je pobijedila na Evroviziji prije šest godina, iz temelja prodrmavši konzervativno, tradicionalno društvo i najavivši rušenje dotadašnjih tabua i predrasuda, piše Pulsonline.rs.

Conchita, odnosno Tomas Tom Nojvirt, i dalje se bavi muzikom i snima uspješne singlove, ali je njena karijera sada fokusirana samo na rodnu Austriju.

konci

Naime, nakon pobjede na Evroviziji, uslijedio je veliki uspeh za ovu pevačicu, kako u muzici tako i na modnim pistama – pa je tako nosila modele Žan Pol Gotjea, ali i Karla Lagerfelda. Takođe, napisala je knjigu i pozajmila glas animiranom junaku u filmu “Pingvini sa Madagaskara”.

Conchita, koja se oduvijek osJećala kao žena zarobljena u tijelu muškarca, prošle godine je ipak riješila da odustane od imidža dugokose žene sa gustom bradom i ponovo uskoči u svoju mušku kožu.

Austrijski transvestit sada se rjeđe šminka, ima kratku kosu i bradu i teško da biste naslutili da se u njemu krije lik nekadašnje evrovizijske pobjednice. No, po potrebi Tomas se i dalje šminka i oblači izazovne krpice.

novi.ba

Leave a Reply