UDAJE SE KĆERKA BOBANA RAJOVIĆA, B*MBA KOJU NIKO DOSAD NIJE VIDIO, OD NJENE LJEPOTE ZASTAJE DAH: A tek da čujete šta pjevač misli o budućem zetu! (FOTO)

Na ljeto je zakazana svadba u Crnoj Gori!”

Pjevač Boban Rajović ne krije da se raduje svadbi kćerke Ivane koja se održava na ljeto, a pripreme su uveliko u toku.

Njegova mezimica Ivana željela je intimniju proslavu, ali po svemu sudeći biće to glamurozan događaj

– Stalno razmišljam o njenoj svadbi, pripreme su u toku. Na ljeto je zakazana svadba u Crnoj Gori, ali ne bih još da otkrivam tačan hotel. Postoji mogućnost da ćemo promijeniti prostor, jer mnogi gosti neće moći da stanu. Ivana je na početku želela da to ne bude klasična svadba sa puno zvanica, nego intimnija atmosfera za stotinak ljudi. Međutim to je ipak bilo nemoguće – kroz osmijeh je rekao Boban, a onda kroz šalu spomenuo budućeg zeta:

– Zet Aleksandar je odličan, odmah sam ga vaspitao. Malo je viši i krupniji od mene, ali bitno je da se oni vole i da su srećni.

– Finansiraću celu svadbu, a sve poklone što dobije od zvanica pripašće njoj. Ne smem da kažem koliko će me sve koštati – rekao je pevač.

Ćerka Ivana imala je i želju kada su muzičari u pitanju.

– Kada sam je pitao ko će da joj pjeva, ona je rekla Dino Merlin ili Zdravko Čolić. Mora da izabere nešto realnije, problem je što ona pretežno sluša strance – zaključio je Rajović.

Leave a Reply