VRELO DA VRELIJE NE MOŽE BITI Tea Tairović ponovo provocira, pevačica obukla providnu haljinu, pa sevnula…!(FOTO)

Naime, Tea je na ovom nastupu izvodila tradicionalnu makedonsku pesmu “Makedonsko devojče”, premda je poslednji stih prekrstila u “bugarsko devojče”, što je izazvalo bes među Makedoncima, te su Instagram nalog Tairovićeve zasuli komentarima u kojima joj poručuju da “ne poštuje kulturno nasleđe” njihove zemlje, kao i da “provocira na nacionalnoj i potičkoj osnovi”.

Tea Tairović (Foto: Instagram/tea_tairovic)
TEA TAIROVIĆ (FOTO: INSTAGRAM/TEA_TAIROVIC)

Pevačica se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama tako što je otpevala stihove svoje još uvek neobjavljene pesme, a u kojima govori o ljubavi prema Makedoniji.

– Ovo je pesma koja se zove “Makedonija” i koja će se naći na mom novom albumu koji bi trebalo da izađe u aprilu tekuće godine. Moj tata je napisao ovu pesmu za mene i njom sam želela, i dalje želim, da vam odam počast i poštovanje, kao i zahvalnost za svu ljubav koju imam od vas svih ovih godina – počela je izlaganje Tea.

Tea Tairović (Foto: Instagram/tea_tairovic)
TEA TAIROVIĆ (FOTO: INSTAGRAM/TEA_TAIROVIC)

– Juče sam pevala “Makedonsko devojče” u Bugarskoj, u Blagojevgradu. Na nastupu je bilo i Bugara i Makedonaca. Na kraju same pesme sam promenila tekst koji je značio samo ljubav i iskazivanje poštovanja i jednima i drugima. Taj deo teksta sam uputila devojci u publici jer je lepa – dodala je Tairovićeva.

– Ne zanimaju me  zbivanja kako u vašoj zemlji, tako ni u mojoj. Ja sam poznata po tome da širim ljubav kroz pesme i spajam ljude, pa ću tako nastaviti i dalje – zaključila jea kakav se skandal, sa druge strane, desio na snimanju nedavne emisije, ukoliko ste propustili, pogledajte

Leave a Reply