BILA JE RIBA ZA KOJOM SU SE SVI MUŠKARCI OKRETALI, MARIJA DUGE KOSE, NAŠMINKANA I U ŠTIKLAMA: Kad vidite OVE slike iz NJENE prošlosti ostat ćete bez teksta (FOTO)

Marija Šerifović je već godinama jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima. Svojim savršenim glasom i nevjerovatnom harizmom, poznata pjevačica je u više navrata dokazala svoj neporecivi talenat, a kratka kosa i upečatljiv stil postali su njen zaštitni znak. Ipak, nekada je izgledala sasvim drugačije. Naime, budući da se sa 13 godina prvi put pojavila na televiziji, Mariju Šerifović smo imali prilike da viđamo u raznim izdanjima. Ipak, mnogi su zaboravili da je jedno vrijeme imala prilično dugu kosu i kikice, te je ova fotografija naišla na veliko iznenađenje njenih fanova. Ovako je izgledala:
21296972-115654235789596-7497966103616815104-n
Mariju Šerifović smo dosad svega par puta vidjeli u suknji. Ona se, međutim, u jednoj emisiji, koja se emitovala prije nešto više od deset godina, pojavila sa dužom kosom, dok su joj cipele imale vrtoglavo visoke štikle. Pjevala je pjesmu “My All”, čuvene Maraje Keri, zvučala odlično, kao i uvijek, ali je najveći utisak ipak ostavilo izdanje koje je i te kako neobično za Mariju.
1-9
2-7
(Foto: Printscreen)

Leave a Reply