URADILI DNK TEST IZ ŠALE, PA SAZNALI STRAŠNU ISTINU: Žena Jedva Objasnila Mužu, “Kad Su Nam Stigli Rezultati, Šokirao Sam Se” (FOTO)

Bračni par, Dona i Vener Džonson iz Jute, odlučili su da kupe kućni DNK test kako bi se zabavili, međutim, nije im bilo do šale kada su vidjeli rezultate. Naime, kad su Dona i Vener Džonson kupili kućni DNK test, kažu da su htjeli da se samo malo zabave i izuče svoje porodično stablo. Međutim, kada su rezultati testa stigli, otkrili su da njihov 12-godišnji sin nije biološki Vanerov sin. To je unijelo mnogo nepovjerenja i svađa, a u središtu ove priče nije prevara, već nešto drugo.
Dečak je, naime, začet putem vantjelesne oplodnje i ispostavilo se da je došlo do zabune pa su Donine jajne ćelije oplođene pogrešnim spermatozoidima. – Život nam se preokrenuo poslije tog saznanja – kažu oni lokalnim medijima. – Kad su nam stigli rezultati i kada je ispod imena našeg sina pisalo majčino ime, dok je za oca pisalo “otac nepoznat”, šokirao sam se. Pa, ja sam mu otac! Saznali smo u međuvremenu istinu i, naravno, ništa se u našem odnosu nije promijenilo. I dalje je on moj sin i volim ga isto kao i prije tog saznanja. Međutim, morali smo da otkrijemo kako je došlo do takve zabune. Klinika je priznala svoju grešku – kaže Vaner.
Sinu dugo nisu rekli novosti jer im je trebalo vremena da i sami procesuiraju šta se dogodilo. Poslije nekih godinu dana, krenuli su da traže dječakovog biološkog oca – ispostavilo se da je došao u kliniku istog dana kao i oni. Čuli su se telefonom, a posle su se upoznali i uživo. Sada svi zajedno podižu tužbu protiv klinike. – Ovo je grozan nemar i moraju da budu kažnjeni za to – kaže Vaner.

Leave a Reply