Do 20. marta Sunce će biti u znaku Ribe, a to će se posebno dobro odraziti na ovih 5 znakova

Kad Sunce uđe u horoskopski znak Ribe, nastupa dobar period za uvođenje promena koje smo dugo odlagali.

Astrolozi najavljuju da će energija Riba biti izuzetno jaka jer se u tom znaku već nalaze Sunce, Jupiter i Neptun, a 9. marta pridružiće im se i Merkur. U međuvremenu, 2. marta, na 12 stepeni Riba stiže i mlad mesec kao posledica konjunkcije Sunca i Meseca, piše Telegraf.

Period koji je otpočeo 18. februara sve do 20. marta biće podržavajuć za one koji žele da promene način ishrane i da usvoje nove zdrave navike, ali i da odbace sve što ih je sputavalo da budu srećni i ispunjeni.

Takođe, sposobnost detektovanja tuđih duševnih stanja u ovom periodu dosegnuće vrhunac, a ako ste osetljivi možete da se suočite sa konfuznim mislima, manjkom koncentracije i potištenošću.

Ali, postoje i znakovi kojima će Sunce u znaku Riba biti period kog će se rado sećati. Astrolozi izdvajaju pet znakova kojima će se u periodu vladavine Riba dogoditi pozitivni preokreti.

1. Bik
Osobe rođene u ovom zemljanom znaku jasno će shvatiti šta žele od života. Iz svog okruženja eliminisaće osobe koje im kradu energiju i odmah će se osećati snažnije, poletnije i energičnije.

Ukoliko želite da u ovom periodu transformišete svoje telo, iskoristite naklonost zvezda. Idealno je vreme i za oslobađanje od poroka, ukoliko ih imate.

2. Rak
Kada je Sunce u Ribama, osobe rođene u znaku Raka postaju miljenici zvezda. Rakovi će za vreme vladavine Riba konačno sagledati stvari u pravom svetlu i shvatiti da su ljubav i prosperitet oko njih na svakom koraku.

Usamljenim Rakovima smeši se mogućnost ulaska u lepu ljubavnu priču sa osobom koju su nedavno upoznali. Takođe, mnogi Rakovi će „skinuti koprenu“ sa očiju i shvatiti ko im u poslovnom okruženju zaista želi dobro, a ko im se smeška u lice dok ih ogovara čim okrenu leđa.

3. Škorpija
Zapljusnuti lepom energijom koju je donelo Sunce u Ribama, Škorpije će omekšati i odlučiti da budu pažljivije prema drugima, ali i prema sebi. Pre svega, osetiće potrebu da se oslobode kriticizma i zajedljivosti i da tako poštede ljude koji im nisu simpatični ili su im zbog nečega „stali na žulj“.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku okrenuće se sebi i svom duhovnom rastu. Mnoge Škorpije će odlučiti da prekinu odnose koji su ih dugo vremena iscrpljivali, ali ovoga puta bez želje za osvetom. Period je povoljan za pisanje i bavljenje umetnošću, kao i za pregovaranje oko boljih uslova na radnom mestu.

4. Jarac
Započeo je idealan period da promenite način na koji se odnosite prema ljudima u poslu. Konačno ćete svakog staviti na mesto koje zaslužuje, ali na suptilan i nežan način, što za Jarčeve baš i nije karakteristično.

Automatski, prestaćete da radite za dvoje i odmah ćete imati više vremena da se posvetite sebi i svom zdravlju koje ste odavno zapostavili. Mnogi Jarčevi razmišljaće o odlascima na kraća putovanja.

5. Ribe
Kad je Sunce u vašem znaku, nema šta niste u stanju da uradite. „Veliko spremanje života“ može da počne, zvezde vas podržavaju u tome.

Odbacite stara uverenja, eliminišite iz okruženja ljude koji vas duže vreme koriste, prigrlite one koji su vam dokazani prijatelji i punim jedrima krenite u novo životno poglavlje.

Period je idealan za preseljenje, promenu posla, raskid emotivne veze u kojoj se ne osećate dobro, sklapanje novih prijateljstava i planiranje putovanja. Preko poznanika postoji mogućnost upoznavanja osobe koja će vam se udvarati, a samo od vas zavisi da li ćete prihvatiti da uđete u vezu ili ne.

luftika.rs

Leave a Reply