ČITAVE PORODICE ULAZE U ZADRUGU 5 – POZNAT SPISAK UČESNIKA: Neka imena bi vas mogla iznenaditi, SIGURNI SMO (FOTO)

Nakon što su se Teodora Džehverović i Miljana Kulić takmičile rame uz rame sa svojim majkama, mnogi zadrugari su navodno odlučili da u bijelu kuću uđu porodično. Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki potpisali su navodno ugovor i oni će se useliti u „bijelu kuću“ ove jeseni. – Maja voli rijaliti, ona je tu u prirodnom okruženju, ponijela ju je slava i ne može se odupreti tome. S tim da ne može da joj zabrani da uđe, Taki je odlučio da se ove sezone pridruži takmičenju, ali ne da bi pobijedio, već da bi uticao na ponašanje svoje jedinice i na njene nervne lomove – kaže izvor. Pored njih navodno će se naći i Mina Vrbaški sa svojom majkom Ivanom, a u pregovorima je i Sanja Stanković koja bi takođe trebalo da uđe sa svojom majkom.
Trend da majke uđu u rijaliti sa ćerkama započele su Miljana i Marija Kulić, Teodora i Gordana Džehverović, a nastaviće ga navodno brojne zadrugarke. Činjenica da je ove godine pobjedu odnijela Nadica Zeljković, mnoge majke je motivisala pa su tako odlučile da se prijave za narednu sezonu. – Aleksandra Subotić će takođe biti učesnica pete sezone, a još nije odlučila da li će joj društvo praviti sin koji nema ni godinu dana – iznosi izvor. U posljednju sezonu će navondo ući i Milica Kemez koja je ove godine završila kao drugoplasirana. Trebalo bi da sa njom u „bijelu kuću“ uđe navodno i njena rođena sestra Mirela s kojom se još pregovara, a koja je jako interesantna s obzirom na trougao i nerazjašnjene priče između nje, Milice i Bore Santane. Takođe, kontroverzni učesnik posljednje sezone Fran Pujas potpisao je ugovor za narednu. S njim će navodno ući i Mateja Matijević s kojim se Hrvat odskora druži. Nenad Aleksić Ša u pregovorima je sa čelnicima o svom učešću i za sada je u fazi postavljanja svojih uslova, te ugovor još nije potpisao.
Osim učesnika koji će naredne sezone sreću oprobati sa roditeljima, u „Zadruzi 5“ biće navodno još dosta starih učesnika. – Tradicionalno, u narednoj sezoni učestvovaće i Lepi Mića, Marko Đedović i Zorica Marković, čije je prisustvo ove sezone izostalo, kao i Miljana Kulić, koja je zadovoljna ovogodišnjim plasmanom, ali neće odustati dok ne osvoji prvo mesto – ispričao je izvor.

Leave a Reply