Oproštajno pismo – izvini, ne mogu više: u suzama su čitali poruku, jedna rečenica je posebno bila bolna – Ludujemo INFO

Oproštajno pismo – izvini, ne mogu više: u suzama su čitali poruku, jedna rečenica je posebno bila bolna

Pjevač Bora Drljača preminuo je juče, u 80. godini.

Njegov život dobrim dijelom obeležio je tragičan događaj koji se odigrao pre više od 10 godina, kada se oprostio se od svoje supruge Verice koja je pronađena mrtva u parku.

Nikada nije pročitao dosije i detalje vezane za njenu smrt, a prije nekoliko godina u emotivnoj ispovesti ispričao je svoju stranu priče.

– I dan-danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim – pričao je Bora Drljača u suzama.

Pjevača je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: “Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi djecu.” Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela “Jugoslavija”, gdje je inače išla da vježba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! – pričao je Bora u dahu, pa nastavio:

– Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, objesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na djecu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, griješio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri mjeseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao – zaključio je Drljača tada u bolnoj ispovijesti.

(Republika.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.