Klikom na sliku zatvorite prozor.

Dragana Mitar završila na sudu, sukobila se sa mužem, a sada uslikana u lošem stanju: evo kako izgleda, užas

Povod susreta sa bivšim mužem je prvo ročište tužbe Dragane Mitar, koju je podnijela zbog toga što je, kako ona kaže, Siniša upao u njen stan nasilno, dok je ona bila ne ljetovanju sa sinom – kazala je za portal Srbijadanas.

– Za danas je zakazano prvo ročište zbog nasilnog upadanja u stan, ali na žalost, sudija je bolestan, nije se pojavio, tako da se pomjerilo – rekla nam je ona, pa nastavila.

– Imamo kod istog sudije još dva ročišta već zakazana, nadam se da će se bar nešto uraditi po pitanju toga. Ovo danas se nije održalo, pa su pomerili za decembar. – rekla nam je Mitrova, a onda nam opisala kako je izgledao njen susret sa Sinišom ispred sudnice.

– Znate kako, mi ne razgovaramo, ja se njemu ni ne javljam… Vidjeli smo se prije dva mjeseca kada smo trebali da izvadimo Joci pasoš, tada je bilo čisto službeno, a sada, pravo da vam kažem, nisam ga ni konstatovala, ni registrovala. Mislim da je tako i najbolje. Što se mene i njega lično tiče, mi nemamo baš nikakvu komunikaciju i mislim da tako treba i da ostane. – rekla je Dragana, pa nam otkrila djelić njegove strane priče na sudu.

– Ne bih mnogo da otkrivam, jer se on kači za svaku moju izjavu, tako da bih više pričala o tome kada dođe do nekog pravosnažnog rješenja i kada bude presuđeno, onda ću moći da dam malo više nekih informacija. – rekla nam je ona za naš portal “Srbija Danas”.

Upitali smo je koja bi, po njenom mišljenju, bila njegova kazna, ukoliko bi sud presudio u njenu korist i šta bi ona dobila time što bi ga “dobila” na sudu.

– Pa iskreno ne znam, ali vjerovatno će biti neka novčana kazna, pretpostavljam da je to, ne znam kako to ide u tim slučajevima, ali mislim da niko nikome ne smije tako da upada u stan, to je za mene baš ružno – rekla je ona, pa dodala da joj nije bilo baš svejedno da se se suoči sa njim poslije svega.

– Pa jeste stresno, ja sam tada dijete odvela na more, a on je iskoristio situaciju i stvarno ne znam šta je time postignuto, ali zato ja kažem da je pravda spora, ali dostižna, tako da dođe sve to poslije na svoje.
Balasevizam/Sd

Leave a Reply