Hrvatici muž radi na brodu, a sad je na ulaznim vratima sačekala ova poruka – moli boga da joj muž ne sazna – Ludujemo INFO

Hrvatici muž radi na brodu, a sad je na ulaznim vratima sačekala ova poruka – moli boga da joj muž ne sazna

Ovu Dalmatinku je na ulaznim vratima stana dočekala poruka kakvu sigurno nije očekivala. Pisao joj je neko od susjeda, a problem je bio jasan.

Isto tako je bilo jasno da muž ne smije saznati za ovo.

BONUS:

Mujo je u novoj firmi dobio posao šefa. Odmah u startu je odlučio da svima pokaže kako s njim nema zezancije. Šeta se on tako po uredu, a onda ugleda tipa kako nonšalantno se naslanja na zid i samo bleji okolo u prazno. Mujo pomisli evo dobre prilike da svima pokaže kako nema zezancije. Priđe tom tipu pa ga upita: “Kolika je tebi plata?” Tip ga preko volje pogleda pa procijedi: “Stotinu maraka sedmično.”

“Mujo iz džepa izvadi dvjesto maraka i dade ih tipu u ruke: “Evo ti novac za dvije sedmice, a sada se gubi odavdje, ne želim više da te vidim.” Tip uzme pare, sav razočaran slegne ramenima i ode. Svi radnici gledali su u njega izblejenih očiju i otvorenih usta u čudu, a on samozadovoljno upita: “Dobro ljudi, šta je ovo lijeno govno uopšte radilo sve vrijeme u firmi?” Svi počeše da gledaju jedni u druge, pa jedan smogne hrabrosti da kaže: “Donio je pizzu…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.