SAMO ŠTO SE RAZVEO OD ENE, MAJA OBJAV1LA SLIKE SA JANJUŠOM IZ KREVETA: Otkrila veliku prevaru – JANJUŠ SE HVATA ZA GLAVU, EVO ŠTA JE MAJA URAD1LA VEČERAS!

Maja Marinković neće više da ćuti, kako je istakla, već je odlučila da objavi sve detalje svog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem i njegovom, od danas, bivšom suprugom Enom. Bivša zadrugarka je objavila fotografije sa Janjušem, a na jednoj čak nemaju ni odejću dok leže u krevetu.

Maja je objavila i prijeteće poruke koje je Ena slala Janjušu, a zatim je Marinkovićeva objelodanila i prepiske između Janjuševića i nje.

Međutim, tu nije bio kraj, Maja je objavila i njihove zajedničke snimke.


Volim te – rekao je Janjuš Maji u snimku.

Međutim, Maja je objavila i snimke njihove svađe. On je tom prilikom spomenuo i svoju ćerku Krunu koju je dobio u braku sa Enom. Tada se

Janjuš pravdao Maji kako ništa nije imao sa Enom nakon što su njih dvoje započeli svoju vezu.

– Zakleo sam se u moju Krunu, da Bog da je mrtvu video ako sam imao nešto sa njom – rekao je Janjuš Maji u jednom snimku.

Reci ljudima da mi pijretiš u mom stanu – rekla je Maja.

Janjuše, ljubavi, mahni ljudima. Je l’ te sramota da me snimaš. Sad ćemo da pošaljemo ovo novinarima, da vide ljudi pravu sliku, da li se viđamo ili ne – rekla je Maja dok je bila pod pokrivačem.

POGLEDAJTE MAJINE DOKAZE NA INSTAGRAMU UPRAVO OBJAVLJENE – TU SU JANJUŠEVE PORUKE, ENINE PORUKE, ALI I SLIKE NJIHOVE:

Leave a Reply